ΑΡΗΣ

Σαρικόπουλος: "Να βουτάμε για κάθε μπάλα"

Σαρικόπουλος: "Να βουτάμε για κάθε μπάλα"

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θεωρεί εαυτό πανέτοιμο και δίνοντας το στίγμα του για τον φετινό Άρη τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βουτούν για κάθε μπάλα.

Το στίγμα του για τον φετινό Άρη έδωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να βουτούν για κάθε μπάλα.

Ακόμη ο 23χρονος διεθνής σέντερ υποστήριξε πως αισθάνεται πανέτοιμος να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και θεώρησε επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τα πάει καλύτερα από πέρσι.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι γι΄ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Ήδη δουλεύουμε δύο βδομάδες πολύ καλά. Για μας βασικό κομμάτι της προετοιμασίας το έχουμε κάνει εδώ, είμαστε ήδη σε πολύ καλή κατάσταση, αρχίζουμε και βάζουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και πάμε εκεί για να γυρίσουμε καλύτεροι σαν ομάδα και έτοιμοι», τόνισε ο Σαρικόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση.

Σε ερώτηση για το τι θα θεωρήσει επιτυχία στο τέλος της χρονιάς απάντησε: «Σίγουρα από τη στιγμή που έμεινε ο βασικός κορμός, όλοι θέλουμε να πετύχουμε, ότι δεν πετύχαμε πέρσι και ακόμα καλύτερα. Όσους στόχους θέσουμε, να τους πετύχουμε, γιατί έτσι όπως αποκλειστήκαμε πέρσι (σ.σ. από τον Πανιώνιο) υπήρχε μία πικρία και θέλουμε φέτος να πάμε καλύτερα. Πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα».

Σε ερώτηση τι μπάσκετ θα παίξει ο Άρης είπε: «Θέλουμε να υπάρχει ομοιογένεια, πως είμαστε πραγματικά ομάδα, να ξεκινάμε από την άμυνα, να παλεύουμε όλοι για έναν, να βουτάμε για κάθε μπάλα. Όσον αφορά την επίθεση πιστεύω θα παίξουμε γρήγορο μπάσκετ, με αιφνιδιασμούς, με ενέργεια, γιατί είμαστε και νεανική ομάδα. Θα πάμε πολύ καλά».

Κι όσο για την δική του κατάσταση και πόσο έτοιμος αισθάνεται μετά από την επέμβαση στο γόνατό του εξήγησε: «Αισθάνομαι πανέτοιμος. Δυστυχώς πέρσι δεν μπορούσα να παίξω στο 100%, αντιμετώπισα κάποια προβλήματα, γι΄ αυτό και με το που τελείωσε η χρονιά ήταν προγραμματισμένο να κάνω ένα χειρουργείο. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, δούλεψα όλο το καλοκαίρι και είμαι έτοιμος για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ