ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

Σάρας: "Ευχαριστώ για τη στήριξη"

Σάρας: "Ευχαριστώ για τη στήριξη"

Μετά την πρώτη νίκη της Λιέτουβος στην Ευρωλίγκα αλλά και το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε τη χαρά του και ευχαρίστησε τον κόσμο

Την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση πανηγύρισε η Λιέτουβος κόντρα στην Τσιμπόνα και το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα

"Από τα βάθη της καρδιάς μου, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για την αμέριστη στήριξη τους και την αποθέωση που μου έκαναν. Αυτές οι στιγμές είναι που σου μένουν για πάντα χαραγμενες στο μυαλό. Και αυτό είναι κάτι να δουλεύω ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις για να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ", τόνισε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και συνέχισε:

"Εγώ δεν ήθελα να παίξω, δεν ένιωθα έτοιμος, αλλά όταν προηγείσαι 30 πόντους, εντάξει ήταν ωραίο για τον κόσμο να με δει στο παρκέ. Φυσικά, ακόμη μαθαίνω την ομάδα και θα χρειαστώ λίγο χρόνο".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λιέτουβος, Αλεκσάντερ Τριφούνοβιτς επισήμανε: "Ξέρω ότι η παρουσία του Σάρας, μας έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο βοηθώντας κατά πολύ στην ενότητα της ομάδας".

Δείτε βίντεο από τη νίκη της Λιέτουβος επί της Τσιμπόνα:

TAGS ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ