NBA

Θέλουν τον Κρις Πολ οι Σανς

Ο Κρις Πολ σε παιχνίδι Θάντερ - Ρόκετς την σεζόν 2019/20
Ο Κρις Πολ σε παιχνίδι Θάντερ - Ρόκετς την σεζόν 2019/20 MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Σύμφωνα με το ESPN οι Σανς προσέγγισαν τους Θάντερ και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής τον Κρις Πολ.

Οι Σανς έχουν μεγάλες βλέψεις ενόψει της σεζόν 2020/21. Πόσο μεγάλες; Τόσο που σύμφωνα με το ESPN προσέγγισαν τους Θάντερ και συζήτησαν μαζί τους την ανταλλαγή του Κρις Πολ.

Ο βετεράνος γκαρντ είχε μία εξαιρετική παρουσία την σεζόν 2019/20, όντας ο ηγέτης αλλά και ο μέντορας των νεαρών Θάντερ, με το Φοίνιξ να φαίνεται ότι θα ήθελε να τον δει να κάνει κάτι αντίστοιχο στην δική τους νεανική ομάδα. Οι Σανς εντυπωσίασαν στην "φούσκα" του Ορλάντο κλείνοντας την κανονική περίοδο με ρεκόρ 8-0 και φαίνεται ότι θεωρούν πως ο Πολ είναι αυτός που θα τους δώσει το κάτι παραπάνω.

Το θέμα βέβαια είναι πλέον πώς θα μπορούσαν οι "Ήλιοι" να αποκτήσουν τον Πολ, αφού οι Θάντερ δεν έχουν σκοπό να... ξεπουλήσουν, με το ESPN να αναφέρει ότι το Φοίνιξ λογικά θα ξεκινήσει με ένα πακέτο των Ρίκι Ρούμπιο και Κέλι Ούμπρε μαζί με τουλάχιστον ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες του ΝΒΑ μπορούν να ξεκινήσουν να συζητούν για ανταλλαγές την ημέρα του ΝΒΑ Draft, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ