NBA

Σανς – Μπακς 108-105: Με οδηγό τον Ρόλινς έφυγαν με το διπλό

AP

Οι Μπακς με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρόλινς επικράτησαν στην έδρα των Σανς με 108-105, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Οι Μπακς, που συνεχίζουν να μην έχουν στη διάθεση τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έφυγαν με το διπλό από την έδρα των Σανς, επικρατώντας με 108-105.

Ο Ράιαν Ρόλινς ήταν εξαιρετικός από τους νικητές, σημειώνοντας double-double εμφάνιση με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ. Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Κάιλ Κούζμα, ενώ μάζεψε ένα ριμπάουντ και μοίρασε μία ασίστ.

Από την άλλη μεριά ο Τζάλεν Γκριν ξεχώρισε, προσθέτοντας στην στατιστική του 24 πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 29-41, ενώ οι Σανς που σημείωσαν την 5η σερί ήττα έπεσαν στο 39-32.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-15, 52-57, 82-81, 105-108

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ