NBA

Σαμ Πρέστι για Βασίλιε Μίτσιτς: "Φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία"

Ο Βασίλιε Μίτσιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση της EuroLeague 2022
Ο Βασίλιε Μίτσιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση της EuroLeague 2022 INTIME

Για τις επαφές με τον Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε ο GM των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σαμ Πρέστι, που εξήγησε ότι οι δύο πλευρές έφτασαν κάποια στιγμή κοντά στο σημείο να δώσουν τα χέρια.

Στα 28 του χρόνια, ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους εκτός NBA. Οι Θάντερ έχουν αποκτήσει τα δικαιώματά του, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει έναν τρόπο που θα τους βάλει κάτω από την ίδια στέγη, με τον οργανισμό να μη θέλει να καλύψει τις απαιτήσεις του Σέρβου γκαρντ και τον ατζέντη του να δηλώνει ότι ο παίκτης της Αναντολού Εφές είναι εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση που τον κρατάει μακριά από την ελίτ του αθλήματος.

Σύμφωνα, πάντως, με τον GM των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, η ομάδα έφτασε κοντά σε deal με τον Μίτσιτς. "Έχει εκτοξευθεί σε σχέση με την εποχή που αποκτήσαμε τα δικαιώματά του. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία κάποια στιγμή. Έχει, όμως, συμβόλαιο και είναι πιστός στην ομάδα του στην Ευρώπη. Ακόμη κι έτσι, δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιο ενδεχόμενο. Είναι πιθανότατα μία κατάσταση που θα εκτιμάται σε ετήσια βάση" ήταν τα λόγια του Σαμ Πρέστι.

TAGS NBA EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ