ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος και πανικός σε ομάδα της Α1: Πρόεδρος γύρισε εσπευσμένα στην Αθήνα, εξαφανισμένος ο χρηματοδότης

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÓÔÑÁÓÂÏÕÑÃÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÓÔÑÁÓÂÏÕÑÃÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλος πανικός επικρατεί σε ομάδα μπάσκετ της Α1, αφού έχουν χαθεί τα ίχνη του χρηματοδότη της. Άρον άρον επιστροφή στην Αθήνα για υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της ομάδας, προκειμένου να επιληφθεί της κρίσης.

Τεράστια αναστάτωση έχει προκληθεί σε όλο τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ καθώς από το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου έχουν χαθεί τα ίχνη του ισχυρού άνδρα ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1.

Μάλιστα, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΑΕ (πρόεδρος) γύρισε εσπευσμένα στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου προκειμένου να ξεκαθαρίσει πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα, αφού δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το μόνο στοιχείο που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως ο χρηματοδότης της ομάδας δεν έχει ανταποκριθεί σε επικοινωνία από το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου κι έπειτα, κάτι που χαρακτηρίζεται ως εντελώς ασυνήθιστο για τα δικά του δεδομένα. Είναι ενδεικτικό πως -εκτός των άλλων- έχει αποχή από κάθε προσωπική ή επαγγελματική δραστηριότητα, με τους εργαζομένους των επιχειρήσεών του να μην γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και να αγωνιούν για τις εξελίξεις.

Ο εν λόγω χρηματοδότης βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στον χώρο του μπάσκετ (περισσότερα από δέκα), μετρώντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα έχει προκαλέσει ένα τεράστιο μυστήριο και αναστάτωση, όχι μόνο εντός της ομάδας την οποία χρηματοδοτεί, αλλά συνολικά στον χώρο. Εξάλλου, ουδείς γνωρίζει αν η εξαφάνισή του έχει να κάνει με κάποιο (έκτακτο) θέμα υγείας ή αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ