ΑΕΚ

Σάκοτα: “Ο κόσμος είναι η δύναμή μας, να του δώσουμε μία χαρά”

intime sports

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη Betsson (27/12, 16:00) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άρη Betsson (27/12, 16:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, LIVE MATCHCENTER SPORT24) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Εν όψει της αναμέτρησης ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με την Ένωση.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο, που είναι η δύναμη της ομάδας και στην πρόθεσή των κιτρινόμαυρων να του δώσουν μία χαρά.

Οι δηλώσεις του Σάκοτα

Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα μεγάλο ματς, με αντίπαλο μία ομάδα η οποία παλεύει για τους ίδιους στόχους με εμάς. Εκτός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που έχει τον ίδιο στόχο και σ’ αυτό το γκρουπ ανήκουμε και εμείς, αλλά και ο Άρης. Ο Άρης έχει φορμαριστεί. Ξεκίνησε να κερδίζει στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα και ξέρουμε τι μάς περιμένει. Διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, παίζει καλή άμυνα και έχει προσωπικότητες επιθετικά, όπως οι Τζόουνς, Νουά, Άντζουζιτς. Απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Είναι ιδιαίτερη χαρά τώρα που οι ημέρες είναι γιορτινές, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ελπίζουμε, ότι θα γεμίσουν οι οπαδοί μας το γήπεδο και θα μας βοηθήσουν όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά δεν είναι σχήμα λόγου. Οι οπαδοί μας είναι η δύναμή μας. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο μας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ