ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ροντρίγκεθ: "Θαύμαζα από παιδί τον Γιασικεβίτσιους, να κάνουμε ό,τι κάναμε όλη τη σεζόν"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο Ⓒ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο άσος της Αρμάνι, Σέρχιο Ροντρίγκεθ δήλωσε έτοιμος για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο Final Four της Κολωνίας, ενώ σκέφτηκε να ζητήσει συμβουλή από τον κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς όπως τόνισε τον θαυμάζει από παιδί.

Στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος τόνισε πως ο κάθε παίκτης της ομάδας του πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο. Μάλιστα, αστειεύτηκε με τον κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς θέλησε να του ζητήσει μία συμβουλή.

"Μου αρέσει που είμαστε εδώ και θα παλέψουμε για τον τίτλο. Ήθελα να ζητήσω συμβουλή από τον Σάρας, αλλά μάλλον δεν θα με βοηθήσει. Εγώ τον θαύμαζα από μικρό παιδί. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε αρχικά ο άσος της Αρμάνι.

Και συνέχισε: "Να κάνουμε ό,τι κάναμε και στην διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Έχουμε πολλά όπλα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε παίκτη με τον σωστό τρόπο. Παίζουμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Πάντα έπαιζα με ομάδα που είναι φαβορί. Τώρα είναι κάπως διαφορετικά, αλλά όλα βρίσκουν απάντηση στη νοοτροπία σου πριν το ματς. Πρέπει όμως να έχουμε ενέργεια".

Photo Credits: ⓒ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ