NBA

Ο Ρόντο κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Λέικερς και σκέφτεται τους Κλίπερς

Ο Ραζόν Ρόντο σε αγώνα Λέικερς- Νάγκετς την σεζόν 2019/20
Ο Ραζόν Ρόντο σε αγώνα Λέικερς- Νάγκετς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Ραζόν Ρόντο αποφάσισε - όπως αναμενόταν- να κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Λέικερς και εξετάζει τις επιλογές του, με τους Κλίπερς να είναι ανάμεσα σε αυτές.

Η σεζόν 2020/21 είναι πολύ πιθανό να βρει τον Ραζόν Ρόντο μακριά από τους Λέικερς, αλλά όχι και από το Λος Άντζελες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αμερικανικά δημοσιεύματα.

Ο έμπειρος γκαρντ αποφάσισε να σπάσει το συμβολαιό του με τους Λέικερς (είχε τον σχετικό όρο στην συμφωνία που είχε κάνει πέρυσι) και να αφήσει στο τραπέζι 2.8 εκατ. δολάρια (το μίνιμουμ των βετεράνων). Ενώ όμως αρχικά φαινόταν να σκέφτεται να μείνει, οι τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ τον θέλουν να εξετάζει τις επιλογές του, με τους συντοπίτες Κλίπερς να είναι μία από αυτές.

Ο Ρόντο φαίνεται ότι είναι στην λίστα και των Χοκς (για να γίνει ο μέντορας του Τρε Γιανγκ), αλλά και αρκετών ομάδων ακόμα, με τους Κλίπερς ωστόσο να φαίνεται ότι έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή, η απόφαση των Λέικερς να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Ντένις Σρούντερ από τους Θάντερ σίγουρα δείχνει ότι στο Λ.Α θέλουν να είναι καλυμμένοι για όλα τα ενδεχόμενα στην θέση του πόιντ γκαρντ, με πολλούς να συνδέουν αυτά τα δύο γεγονότα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ