NBA

Ρίκι Ρούμπιο και Κλίβελαντ Καβαλίερς συμφώνησαν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους

Ρίκι Ρούμπιο και Κλίβελαντ Καβαλίερς συμφώνησαν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Ρίκι Ρούμπιο και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς χώρισαν τους δρόμους τους. Ο Ισπανός γκαρτν πήρε ένα ποσό από αυτό του του αναλογούσε για τη φετινή και την επόμενη σεζόν και έμεινε ελεύθερος. Μένει να φανεί αν θα κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του ή αν θα γυρίσει για να αγωνιστεί στην Ισπανία.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Ρίκι Ρούμπιο, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό σκέλος (σσ. contract buyout) για να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι στο ESPN.

Ο Ισπανός γκαρντ είχε λαμβάνειν 6.1 εκατομμύρια δολάρια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και 6.4 εκατομμύρια για τη σεζόν 2024/25, όμως από το καλοκαίρι έχει αποτραβηχτεί από τα παρκέ, για λόγους ψυχικής υγείας, και έδειχνε απρόθυμος να επιστρέψει στο NBA.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο 33χρονος γκαρντ θα ρίξει και επίσημα τίτλους τέλους στην πολυετή και σπουδαία καριέρα του, μιας και υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί στην πατρίδα του, την Ισπανία.

Σε 698 παιχνίδια κανονικών περιόδων στο NBA ο Ρούμπιο μέτρησε 10.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 7.4 ασίστ κατά μέσο όρο, έχοντας αγωνιστεί για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γιούτα Τζαζ, Φοίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ