ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ανακοίνωσε τον Λαναρά... ξανά

Ρέθυμνο: Ανακοίνωσε τον Λαναρά... ξανά
EUROKINISSI

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Λαναρά για 2η φορά μέσα σε 45 ημέρες, διευκρινίζοντας αυτή την φορά ότι ο 18χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον Προμηθέα.

Ο Ραφαήλ Λαναράς (18 χρονών, 1.96 μέτρα, γκαρντ) είναι πλέον παίκτης του Ρεθύμνου και με τη... βούλα. Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε για δεύτερη φορά την απόκτηση του νεαρού γκαρντ μέσα σε περίπου 45 ημέρες, αφού είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και στις 12 Αυγούστου 2019, ανακοινώνοντας συμφωνία για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Η διαφορά ωστόσο σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση έγκειται στην διευκρίνηση που δίνεται στην πιο πρόσφατη, αφού στο ξεκίνημά της αναφέρεται ότι " Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan ανακοινώνει την τελική συμφωνία με τον Προμηθέα Πάτρας για την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Ραφαήλ Λαναρά".

Ο Λαναράς κέρδισε μία θέση στο ρόστερ της ομάδας της Κρήτης μέσα από τα δοκιμαστικά που είχαν γίνει από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Ρεθύμνου, αφού είχε ξεχωρίσει με την απόδοσή του. Την σεζόν 2018/19 ανήκε στο δυναμικό του Προμηθέα.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ