ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Repubblica: "Η Βίρτους Μπολόνια έδωσε τα χέρια με τον Ντάνιελ Χάκετ"

Repubblica: "Η Βίρτους Μπολόνια έδωσε τα χέρια με τον Ντάνιελ Χάκετ"
INTIME SPORTS

Η Βίρτους Μπολόνια και ο Ντάνιελ Χάκετ έδωσαν τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναφέρει η "Republicca" την Τρίτη 1 Μαρτίου. Ποιος ο αστερίσκος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται για έκτη μέρα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μετράει απώλειες ξένων παικτών (για λόγους ασφαλείας αποχώρησαν σχεδόν όλοι), είναι λογικό πως άνοιξε η όρεξη αρκετών ομάδων στην Ευρώπη για τα περιουσιακά στοιχεία της "αρκούδας". Τουλάχιστον αυτών που έχουν μεγάλο πορτοφόλι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βίρτους Μπολόνια, που στοχεύει στην επιστροφή στην EuroLeague για το 2022/23, μέσα από το EuroCup της φετινής σεζόν.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου, ο ιταλικός σύλλογος καταγράφηκε ως βασικός ενδιαφερόμενος για τον πολύπειρο γκαρντ, με τη "Repubblica" να τονίζει αργότερα μέσα στη μέρα πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια!

Στο ιταλικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία, χωρίς όμως να αποσαφηνίζονται κάποιες βασικές λεπτομέρειες. Η μεγαλύτερη όλων το τι μέλλει γενέσθαι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη φετινή σεζόν, αν δηλαδή ο ρωσικός σύλλογος θα επαναλειτουργήσει υπό φυσιολογικές συνθήκες -ήτοι αν θα επιστρέψει στην EuroLeague σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Σε πρώτη φάση, ο Ντάνιελ Χάκετ έχει δεσμευτεί προφορικά με τη Βίρτους Μπολόνια για συμβόλαιο συνεργασίας από το καλοκαίρι (σ.σ.: μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Αν όμως, ο πόλεμος συνεχιστεί και η EuroLeague Basketball κάνει πράξη την προοπτική αποβολής των τριών ρωσικών ομάδων (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς Καζάν), τότε όλοι οι ξένοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ξεκινήσουν σειρά συζητήσεων με τη διοίκηση του συλλόγου για τα συμβόλαιά τους.

Με την επιδίωξη ενδεχομένως να αποχωρήσουν άμεσα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λοιπόν, ο Ντάνιελ Χάκετ μπορεί να μετακομίσει στη Μπολόνια νωρίτερα από το καλοκαίρι.

Προς το παρόν όμως, αυτό είναι ένα σενάριο που ουδείς μπορεί να προδικάσει...

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE EUROCUP ΙΤΑΛΙΑ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ