EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Να σταματήσουμε τον Καλάθη"

Ρέπεσα: "Να σταματήσουμε τον Καλάθη"
EUROKINISSI

Η εξουδετέρωση του Νικ Καλάθη αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για τον Γιασμίν Ρέπεσα στον αυριανό αγώνα της Μπουντούτσνοστ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (4/4, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός παίζει όλη τη χρονιά αύριο το βράδυ (4/4, 21:00) στο ΟΑΚΑ. Η Μπουντούτσνοστ , από την άλλη, παίζει απλά για το γόητρό της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα μπει στο γήπεδο για να χάσει. Η ομάδα του Μαυροβουνίου θέλει να χαλάσει την βραδιά των "πράσινων" και τα πλάνα του Γιασμίν Ρέπεσα επικεντρώνονται γύρω από τον περιορισμό του Νικ Καλάθη.

" Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους δύο μήνες. Έχει βαθύ ρόστερ και είναι δυνατός σε περιφέρεια και ρακέτα. Ο Καλάθης βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, ήταν ο MVP του Μαρτίου και θα είναι πραγματικά σημαντικό να τον σταματήσουμε και να μην του δώσουμε τον χώρο να δημιουργήσει. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και σε δύσκολη χρονική στιγμή για εμάς, αλλά εύχομαι να κάνουμε καλή εμφάνιση", τόνισε ο Ρέπεσα.

Ο Νεμάνια Γκόρντιτς σχολίασε από τη μεριά του για την αυριανή αναμέτρηση: " Ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρη ομάδα, παίζει καλά και θα αποτελέσει πρόκληση για εμάς μία νίκη στην Αθήνα. Είχαν έξι σερί νίκες πριν από την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι για αυτούς. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να βγούμε στο γήπεδο με πολλή ενέργεια και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ