NBA

Ρέντικ και Χαλιμπάρτον θεωρούν τον Λέοναρντ ρομπότ

Ο Καουάι Λέοναρντ σε σγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς
Ο Καουάι Λέοναρντ σε σγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ / ASSOCIATED PRESS

Τζέι Τζέι Ρέντικ και Ταϊρίς Χαλιμπάρτον αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους ιστορίες από τις συναντήσεις με τον Κουάι Λέοναρντ, τη δύναμη του οποίου θεωρούν ασύγκριτη στο ΝΒΑ.

Υπάρχουν δυνατοί παίκτες, υπάρχουν και σκληροί παίκτες, υπάρχουν και τα... ρομπότ. Τέτοιο θεωρούν πολλοί NBAers πως είναι ο Κουάι Λέοναρντ, με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ και τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να συζητούν για τον σούπερσταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς και να αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ιστορίες από τις μεταξύ τους συναντήσεις.

"2015, πρώτος γύρος playoffs, ο Κουάι με μάρκαρε πολύ σε εκείνη τη σειρά Σπερς - Κλίπερς. Σε μια νεκρή μπάλα, ενώ είχαμε μια συζήτηση προηγουμένως, τον χτύπησα στο στομάχι και αμέσως σκέφτηκα ότι ακούμπησα ένα ρομπότ! Αυτός ο γ@.....λης ήταν τούμπανο" είπε ο Ρέντικ, για να προσθέσει ο Χαλιμπάρτον πως: "Παίζαμε με τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες, όταν τον άκουσα να λέει "τον έχω". Έβαλε το χέρι του στο ισχίο μου, όταν ήμουν στο τρίποντο και λίγο μετά κοίταξα προς τα κάτω και είδα ότι βρισκόμουν στο logo. Δεν ξέρω πως βρέθηκα εκεί, νομίζω ότι με έσπρωξε. Είναι τρελή η δύναμη που έχει αυτός ο τύπος".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ