ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Ρέντικ για Ντοκ Ρίβερς: "Έχει πάντα μία δικαιολογία"

Milwaukee Bucks heads coach Doc Rivers looks on during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Sunday, Feb. 4, 2024, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς. AP

Ο παλαίμαχος NBAer, Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος πλέον εργάζεται ως αθλητικός αναλυτής, σχολίασε τον άλλοτε προπονητή του και νυν τεχνικό των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "έχει πάντα δικαιολογίες".

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ έχει αποχωρήσει από τα παρκέ εδώ και τρία χρόνια και εργάζεται πλέον ως αθλητικός αναλυτής.

Στο πλαίσιο της εκπομπής "First Take", ο παλαίμαχος γκαρντ μίλησε για τον πρώην προπονητή του και νυν τεχνικό των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει μία τάση να ψάχνει συνέχεια για δικαιολογίες.

Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν στους Λος Άντζελες Κλίπερς την τετραετία 2013-17.

"Βλέπω αυτή την τάση για χρόνια. Η τάση είναι να έχει πάντα δικαιολογίες. Το να αναλαμβάνεις μία ομάδα στο μέσο της σεζόν είναι δύσκολο, το καταλάβαμε. Όπως και το να γίνεσαι trade στη μέση της σεζόν είναι δύσκολο για έναν παίκτη, το καταλάβαμε. Αλλά υπάρχει πάντα μία δικαιολογία. Χάνουν στο Μέμφις 'φταίνε οι παίκτες'. Το Μέμφις έπαιζε με παιδιά από τη G-League και με two way συμβόλαια"

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ