ΜΑΛΑΓΑ

Ρενέσες: "Ήταν κακή εποχή για την Μάλαγα όταν ήμασταν εκεί με τον Πρίντεζη"

Ο Γιώργο Πρίντεζης με την φανέλα της Μάλαγα την σεζόν 2010/11
Ο Γιώργο Πρίντεζης με την φανέλα της Μάλαγα την σεζόν 2010/11 EUROKINISSI

Ο Αΐτο Ρενέσες αναφέρθηκε στην περίοδο που συνυπήρξε με τον Γιώργο Πρίντεζη στην Μάλαγα, λέγοντας ότι εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε σταθερότητα στην ισπανική ομάδα και αυτό οδήγησε στην μέτρια παρουσία του Έλληνα φόργουορντ.

Ο Αΐτο Ρενέσες παραχώρησε συνέντευξη στον OTE TV - αρκετές ημέρες πριν βρεθεί θετικός στον κορονοϊό - και δεν είχε πρόβλημα να αναφερθεί στην διετία που συνυπήρξε με τον Γιώργο Πρίντεζη στην Μάλαγα (2009-2011).

Έχουν περάσει πλέον 9 χρόνια μετά το μέτριο πέρασμα του διεθνή φόργουορντ από την ισπανική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ρενέσες, κάτι που οδήγησε τελικά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και την εκτόξευσή του. Και ο Ρενέσες δεν είχε πρόβλημα να εξηγήσει τι συνέβη τότε, τονίζοντας ότι εκείνη την περίοδο η Μάλαγα περνούσε κρίση.

"Η Μάλαγα δεν ήταν πολύ καλό μέρος εκείνη την περίοδο. Ήταν κακή εποχή για την ομάδα. Ο σύλλογος είχε δυσκολίες και ήταν περίεργα τα πράγματα. Ήμουν χαρούμενος πάντως που είχα τον Πρίντεζη" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει κλείνοντας την συζήτηση:

"Είχαμε καλή παρουσία, αλλά δεν ήταν η καλύτερη εποχή για το ίδιο το κλαμπ. Όταν αλλάζει ο πρόεδρος σε έναν σύλλογο, τότε αλλάζει και ο γενικός διευθυντής και αλλάζουν πολλά. Δεν υπήρχε σταθερότητα τότε στην ομάδα".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΜΑΛΑΓΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ