ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Θετικοί στον κορονοϊό οι Γιουλ και Τέιλορ, έφτασαν οχτώ τα κρούσματα

Ο Σέρχιο Γιουλ
Ο Σέρχιο Γιουλ INTIME

Με ανακοίνωσή της η Ρεάλ ενημέρωσε ότι έπειτα από έλεγχο διαγνώστηκε ότι οι Σέρχιο Γιουλ και Τζέφρι Τέιλορ έχουν κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νοσούντων παικτών στους οχτώ.

Οι Σέρχιο Γιουλ και Τζέφρι Τέιλορ διαγνώστηκαν με κορονοϊό όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Ρεάλ. Οι δύο παίκτες αναμένεται να ακολουθήσουν το σχετικό πρωτόκολλο.

Οι δύο γκαρντ των Μαδριλένων ανέβασαν έτσι τον συνολικό αριθμό των νοσούντων παικτών στους οχτώ, αφού θετικοί βρέθηκαν ακόμα τις προηγούμενες ημέρες οι Βινσέντ Πουαριέ, Φαμπιέν Κοζέρ, Τομά Ερτέλ, Άντονι Ράντολφ, Γκερσόν Γιαμπουσέλε και Χουάν Νούνιεθ, καθώς και ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι εξαιρετικά πιθανό να αναβληθεί ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε για την 18η αγωνιστική της EuroLeague, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει κανονισμών της EuroLeague για να τεθεί ζήτημα αναβολής ενός αγώνα πρέπει μία ομάδα να μην έχει 8 διαθέσιμους παίκτες. Η Ρεάλ από την πλευρά της έχει δηλώσει συνολικά 20 παίκτες στην διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων αρκετών εφήβων. Δεδομένου όμως ότι είναι τραυματίες οι Αλμπέρτο Αμπάλντε και Κάρλος Αλοθέν και η Ρεάλ παρατάχθηκε με μόλις 9 παίκτες στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (νίκη με 71-65) όλα δείχνουν ότι ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε θα χρειαστεί να μετατεθεί.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ