ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρεάλ - Ολυμπιακός: Όταν ο Σλούκας είχε βάλει το ίδιο καλάθι ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε

Ρεάλ - Ολυμπιακός: Όταν ο Σλούκας είχε βάλει το ίδιο καλάθι ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ήρωας της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ (87-89) με το νικητήριο καλάθι που σημείωσε. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε με την ίδια κίνηση, αφού το έχει ξανακάνει ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Το SPORT24 θυμάται.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό στην νίκη επί της Ρεάλ (87-89), σημειώνοντας το νικητήριο καλάθι. Η συγκεκριμένη φάση ωστόσο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά για τον διεθνή γκαρντ, που είναι πιθανό να βίωσε ένα deja vu.

Το μόνο που έχε να κάνει κάποιος είναι να γυρίσει πίσω τρία χρόνια και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2018/19. Ήταν τότε που, σε ένα παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Μπάγερν, ο Σλούκας έκανε την ίδια κίνηση, όπου πρώτα άδειασε τον αντίπαλο και στην συνέχεια σκόραρε. Η διαφορά ήταν ότι με εκείνο το σουτ είχε στείλει τον αγώνα στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 66-66.

Δείτε το σχετικό VIDEO, με την φάση να ξεκινάει στο 1:00:

Για την ιστορία, εκείνο το παιχνίδι κρίθηκε τελικά έπειτα από 2 παρατάσεις, με την Μπάγερν να παίρνει την νίκη με 90-86. Ο Σλούκας ωστόσο είχε ήδη προλάβει να αφήσει το σημάδι του, με ένα καλάθι που έμελλε να σημειώσει με τον ίδιο τρόπο τρία χρόνια αργότερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ