ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Σέρχιο Γιουλ έφτασε τα 1.000 παιχνίδια με τη φανέλα των Μαδριλένων

Ρεάλ: Ο Σέρχιο Γιουλ έφτασε τα 1.000 παιχνίδια με τη φανέλα των Μαδριλένων
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ έγινε ο μόλις δεύτερος παίκτης που φτάνει στις 1.000 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ. Ποιος είναι ο έτερος και τι χρειάζεται ο Γιουλ για να τον φτάσει.

Λίγο μετά το νικητήριο σουτ του στον τελικό της EuroLeague και πιο συγκεκριμένα μετά από τη συμμετοχή στον αγώνα της Ρεάλ με την Μπέτις για την τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας για την Liga Endesa, ο Σέρχιο Γιουλ έφτασε στις 1.000 εμφανίσεις με τη φανέλα των Μαδριλένων σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, ο μοναδικός παίκτης της Βασίλισσας με περισσότερους αγώνες είναι ο Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 1.046 αναμετρήσεις με τη Ρεάλ. Το εν λόγω νούμερο μπορεί εύκολα να το ξεπεράσει μέσα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιουλ, αν είναι υγιής, αφού σε EuroLeague και ACB η ομάδα του θα δώσει σίγουρα περισσότερα από 60 παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιουλ εντάχθηκε στη Ρεάλ σε ηλικία 19 ετών και μετά από 17 σεζόν στη Μαδρίτη έχει βάλει στη συλλογή του 25 τρόπαια (3 EuroLeague, 1 Intercontinental Cup, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 6 Copa del Rey και 8 Super Cup Ισπανίας). Παράλληλα, ο 35χρονος γκαρντ μετράει 751 νίκες σε αυτές τις 1.000 εμφανίσεις, ενώ ο Ρέγιες έχει μόλις 3 περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ