ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Με Γιαμπουσέλε στην 12αδα κόντρα στην Σαραγόσα για το ισπανικό πρωτάθλημα

Ρεάλ: Με Γιαμπουσέλε στην 12αδα κόντρα στην Σαραγόσα για το ισπανικό πρωτάθλημα
PRINTSCREEN

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε βρίσκεται κανονικά στην 12αδα της Ρεάλ για τον αγώνα με την Σαραγόσα για την 30η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, παρά τον ρόλο του στα επεισόδια με την Παρτίζαν, ενώ ξεκίνησε στην βασική πεντάδα.

Επιστροφή στην... κανονικότητα για την Ρεάλ. Στον πρώτο αγώνα των Μαδριλένων μετά την ντροπιαστική σύρραξη στον αγώνα με την Παρτίζαν, οι Μαδριλένοι ετοιμάστηκαν για τον αγώνα με την Σαραγόσα για την 30η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το γεγονός ότι ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε συμπεριλήφθηκε στην 12αδα του αγώνα - για την ακρίβεια και στην βασική πεντάδα - το δείχνει ξεκάθαρα αυτό.

Ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής της σύρραξης, αφού η λαβή WWE που έκανε στον Ντάντε Έξουμ τραυμάτισε τον Αυστραλό και έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12αδα των Μαδριλένων, παρά τις... κορώνες των ΜΜΕ της Μαδρίτης που έκαναν λόγο ακόμα και για διακοπή συμβολαίου. Στην 12αδα ήταν επίσης και ο Γκάμπριελ Ντεκ - που επίσης πρωτοστάτησε στα επεισόδια - όπως και ο Σέρχιο Γιουλ, το αντιαθλητικό φάουλ του οποίου στον Κέβιν Πάντερ ήταν αυτό που τα ξεκίνησε όλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαμπουσέλε τιμωρήθηκε με 5 αγώνες από την EuroLeague και ο Ντεκ με έναν αγώνα, ενώ ο Γιουλ δεν τιμωρήθηκε.

Δείτε τα δύο VIDEO με την είσοδο των παικτών της Ρεάλ στο παρκέ για τον αγώνα με την Σαραγόσα:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ