EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν 70-58: Ζωντανή για την κορυφή

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν 70-58: Ζωντανή για την κορυφή
EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε μόλις ένα καλό δεκάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση της Βιλερμπάν την οποία κέρδισε με 70-58 για την 30η αγωνιστική της EuroLeague και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο και με ηγέτη τον Ρούντι Φερνάντεθ, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε στην Ισπανία την πολύ μαχητική Βιλερμπάν με 70-58 για την 30η αγωνιστική της EuroLeague. Οι Ισπανοί είδαν τους Γάλλους να βγάζουν αντίδραση και να τους απειλούν όμως ο έμπειρος Φερνάντεθ ήταν εκείνος που χάρισε πολύτιμες λύσεις.

Πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης (που έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα playoffs όπως και η Μπαρτσελόνα) παραμένει στο κυνήγι της κορυφής εκεί όπου βρίσκεται η αντίπαλός της, Μπαρτσελόνα. Ο Φερνάντεθ ήταν ο κορυφαίος με 17 πόντους ενώ τόσους είχε ο Τζόουνς για την Βιλερμπάν.

Ο αγώνας

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπήκε ιδανικά στο ματς κόντρα στη Βιλερμπάν όμως εξασφάλισε μία μικρή διαφορά ικανή για να την κρατήσει σε θέση οδηγού. Οι Μαδριλένοι τροφοδότησαν τους ψηλούς τους (Ταβάρες και Πουαριέ) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και ήταν εκείνοι που οδήγησαν στο σκοράρισμα. Η άμυνα της Βιλερμπάν έγινε πιο σκληρή, δυσκόλεψε την Ρεάλ όμως οι γηπεδούχοι χτύπησαν μέσα στη ρακέτα και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με έξι πόντους διαφορά.

Μπορεί η Βιλερμπάν να έβγαλε αντίδραση και να γύρισε το ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα στην τέταρτη περίοδο. Οι παίκτες του Λάσο αντέδρασαν, έκαναν πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο και με τον Φερνάντεθ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, πήραν τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς, Ρότσα, Πιράντι

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-14, 36-30, 51-47, 70-58

Οι επόμενες αναμετρήσεις των ομάδων: Για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει κόντρα στην Αναντολού Εφές (22/3, 19:30) ενώ η Βιλερμπάν θα φιλοξενηθεί από την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (23/3, 20:00).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ