ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τελευταία στιγμή του Έντι Ταβάρες για το Game 3 με την Αναντολού Εφές

Ο Ταβάρες σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό
Ο Ταβάρες σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Έντι Ταβάρες δεν προπονήθηκε ούτε τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου, με τη συμμετοχή του στο Game 3 της σειράς με την Αναντολού Εφές να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο Game 3 της σειράς (27/4, 20:00 - LIVE στο Match Center του SPORT 24 - Novasports 1 HD), με στόχο να παρατείνει την αγωνία και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final Four της Κολωνίας.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες της ισπανικής ομάδας γίνονται όμως ακόμη περισσότερες, δεδομένου του τραυματισμού του Έντι Ταβάρες. Ο θηριώδης σέντερ δεν έπαιξε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, παραμένει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες και η συμμετοχή του στο Game 3 θα κριθεί λίγη ώρα πριν από την έναρξή του.

Είναι χαρακτηριστικό πως τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου δεν συμμετείχε στο χαλάρωμα των "μερένγκες" αφού οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Ο Πάμπλο Λάσο έχει πάρει πάντως την απόφαση να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού ξέρει πως ο Έντι Ταβάρες μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην αναμέτρηση του WiZink Center.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ