ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο βοηθός του Πάμπλο Λάσο είπε μια μεγάλη αλήθεια για την πίεση των προπονητών

Real Madrid's head coach Pablo Laso gestures during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's head coach Pablo Laso gestures during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Τσους Ματέο μίλησε στους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας του Πάμπλο Λάσο, με τον assistant coach της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει μια μεγάλη αλήθεια αναφορικά με την πίεση που υπάρχει στους προπονητές.

Η είδηση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Λάσο εδώ και δύο μέρες προκάλεσε ένα μικρό σοκ, δεδομένου πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Την επομένη της είδησης που "πάγωσε" την Ισπανία, ο Τσους Ματέο (άμεσος συνεργάτης του) υποχρεώθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους εν όψει του Game 3 των ημιτελικών της Liga Endesa απέναντι στην Μπασκόνια. Όπως ήταν λογικό, το μοναδικό ενδιαφέρον αφορούσε στην κατάσταση της υγείας του Πάμπλο Λάσο και τον τρόπο διαχείρισης όσων ακολουθούν. Πέραν όλων των άλλων όμως, ο assistant coach της "Βασίλισσας" είπε μια μεγάλη αλήθεια, που έχει να κάνει με την πίεση που βιώνουν σε καθημερινό επίπεδο οι προπονητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μίλησα με τη μητέρα μου, η οποία μου είπε πως αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι. Εμείς όμως, θέλουμε πάντα να τα πάμε τόσο καλά, που δίνουμε τεράστια σημασία στη νίκη και την ήττα, με αποτέλεσμα όταν η κατάσταση είναι δύσκολη και υπάρχει μεγάλη πίεση, να γίνονται τέτοια πράγματα. Ο Πάμπλο (Λάσο) παίζει έναν τελικό και πρέπει να τον κερδίσει.

Η χθεσινή είδηση ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας, αλλά τα νέα μέχρι τώρα είναι καλά. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, όλες οι εξετάσεις που έχει κάνει, είναι καλές. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα πράγματα πάνε καλά, ο Πάμπλο (Λάσο) θα συνεχίσει να παλεύει. Είναι ένας φίλος πάνω απ όλα, που τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ.

Χθες, μας έστειλε ένα μήνυμα ότι θα λείψει για μερικές ημέρες. Η οικογένειά του γνώριζε την κατάσταση. Εμείς μάθαμε τα νέα από αυτό το μήνυμα, από εκεί και πέρα το τηλέφωνό του δεν λειτουργεί. Δεν θέλουμε να τον ενοχλούμε. Μιλήσαμε με την οικογένειά του".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ