ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκάμπριελ Ντεκ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο στο Game 4 με την Παρτίζαν

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκάμπριελ Ντεκ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο στο Game 4 με την Παρτίζαν
Η στιγμή του τραυματισμού του Γκάμπριελ Ντεκ στο Game 4 της Ρεάλ με την Παρτίζαν AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Πύρρειος αποδεικνύεται η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 4 με την Παρτίζαν καθώς ο τραυματισμός του Γκάμπριελ Ντεκ λίγο πριν από το τέλος αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Τέλος η σεζόν για τον 28χρονο φόργουορντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε για δεύτερη φορά την Παρτίζαν στη Stark Arena κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του Final Four του Κάουνας, πλην όμως έχασε για το υπόλοιπο της σεζόν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του rotation. Τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο 28χρονος φόργουορντ αποχώρησε περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος, με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Όλα έγιναν όταν ο Ζακ ΛεΝτέι έπεσε πάνω στον Γκάμπριελ Ντεκ στη διεκδίκηση μιας κατοχής, με αποτέλεσμα το γόνατο του δεύτερου να "κολλήσει" και να γυρίσει άσχημα.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε η σοβαρότητα του προβλήματος δεδομένου του γεγονότος πως ο σκληροτράχηλος φόργουορντ έβαλε τα κλάμματα, πριν καν αποχωρήσει από το παρκέ -πάντα με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την επομένη του Game 4 με την Παρτίζαν, η "Βασίλισσα" ενημέρωσε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του 28χρονου φόργουορντ, ο οποίος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας κάνει λόγο για ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Έτσι, ο Τσους Ματέο έχει να διαχειριστεί ακόμη μια σημαντική απουσία στο Game 5 της σειράς με την Παρτίζαν, πέραν εκείνης του Γκερσόν Γιαμπουσέλε που παραμένει τιμωρημένος μετά από την κλωτσοπατινάδα του Game 2 στο WiZink Center.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ