EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Καθησυχαστικά τα νέα για τον τραυματισμό του Ταβάρες

EUROLEAGUE /  -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φαίνεται ότι ο Έντι Ταβάρες γλίτωσε το χειρότερα σενάρια, καθώς ο τραυματισμός του στον αριστερό αστράγαλο, δεν θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μέγάλο χρονικό διάστημα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την πληροφόρηση για τον σέντερ της Ρεάλ.

Ο Έντι Ταβάρες "πάγωσε το αίμα" των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αποχώρησε υποβασταζόμενος απ' το παρκέ του Αστρομπάλ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (3/3), με τη "βασίλισσα" να επικρατεί της Βιλερμπάν (75-71). Από την πληροφόρηση για την κατάσταση του θηριώδους σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, προκύπτει ότι ο τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο δεν είναι κάτι σοβαρότερο από ένα διάστρεμμα.

Αυτό είναι το καλό σενάριο, για όσους είδαν τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε προσπαθώντας να κόψει τον Ντε Κολό. Η επιστροφή του Ταβάρες θα εξαρτηθεί από τον πρόοδο του προγράμματος αποθεραπείας, πολύ δύσκολα όμως ο κορυφαίος μπλοκέρ της EuroLeague, θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Τσους Ματέο, για τους δύο εντός έδρας αγώνες, με Μπασκόνια (7/3) και Βαλένθια (9/3).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ