ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ουνικάχα Μάλαγα έσπασε το αήττητο της "Βασίλισσας"

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ουνικάχα Μάλαγα έσπασε το αήττητο της "Βασίλισσας"
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης για το 2023/24 ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, με θύτη την Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία απέδρασε από το WiZink Center (99-93).

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε το αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η Ουνικάχα Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Τσους Ματέο μετά από τη διαβολοβδομάδα και πήρε τη νίκη (99-93) στο WiZink Center, γράφοντας τον επίλογο στο αήττητο των δεκαεννέα (19) αγώνων της "Βασίλισσας".

Οι πράσινοι τα κατάφεραν μάλιστα επιστρέφοντας από το -15 του ημιχρόνου, με εντυπωσιακή επιθετική συγκομιδή σε τρίτη και τέταρτη περίοδο (60 πόντοι).

Ο Ντέιβιντ Κράβις (23 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Κάμερον Τέιλορ (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, οι οποίοι σούταραν με 60% στο δίποντο και 48% στο τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο και καλύτερο τον Φακούντο Καμπάσο (18 πόντοι, 5 ασίστ, 6 λάθη), ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-26, 54-39, 72-66, 93-99.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ