SPORTS & GOSSIP

Ρεάλ Μαδρίτης: Η δικηγόρος κυρία Γιουλ και ο γάμος με τον Ισπανό

Η δικηγόρος κυρία Γιουλ και ο γάμος με τον Ισπανό
Η δικηγόρος κυρία Γιουλ και ο γάμος με τον Ισπανό INSTAGRAM / @23LLULL

Η δικηγόρος κυρία Γιουλ που στηρίζει τον Σέρχιο Γιουλ σε κάθε βήμα της καριέρας του, ο γάμος και οι δύο κόρες του ζευγαριού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague. Η ισπανική ομάδα θα παραταχτεί χωρίς τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, επομένως ο Ματέο θα στηριχθεί ακόμη περισσότερο στους Φακούντο Καμπάσο και Σέρχιο Γιουλ.

Συνέχεια γίνεται λόγος για τις μπασκετικές ικανότητες του Γιουλ, ωστόσο δεν έχουμε ασχοληθεί με τη δυναμική γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή. Πρόκειται για την Αλμουδένα Κάνοβας, μία δικηγόρο που είναι παντρεμένη με τον Ισπανό διεθνή από τον Ιούλιο του 2017.

Παρόλο που η Αλμουδένα διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, είναι ιδιωτικός και έτσι οι μόνες φωτογραφίες του ζευγαριού, στις οποίες έχουμε πρόσβαση, είναι αυτές που κοινοποιεί ο μπασκετμπολίστας.

Την ευτυχία του ζευγαριού ολοκλήρωσε ο ερχομός των δύο παιδιών τους. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Ολίβια που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και τη μικρή Γκαμπριέλα, γεννημένη τον Ιούνιο του 2020.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ