ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρούντι Φερνάντεθ

Ο Ρούντι Φερνάντεθ με τον Νεμάνια Νέντοβιτς
Ο Ρούντι Φερνάντεθ με τον Νεμάνια Νέντοβιτς PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ στο γόνατο δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός όσο φοβήθηκαν όλοι αρχικά, με τον Πάμπλο Λάσο να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση.

Η νίκη επί της Τενερίφης στον ημιτελικό του Super Copa Endesa δεν γιορτάστηκε στο ελάχιστο στη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του τραυματισμού του Ρούντι Φερνάντεθ. Ο γκαρντ/φόργουορντ της "Βασίλισσας" αποχώρησε άρον άρον από την αναμέτρηση με πρόβλημα στο γόνατο, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στα χειρότερα (βλ. ρήξη πρόσθιου χιαστού) σε πρώτο χρόνο.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις που έκανε όμως, αποδείχθηκε πως στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Όπως ανέφερε ο Πάμπλο Λάσο την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, δεν πειράχτηκε ο χιαστός του 36χρονου περιφερειακού.

"Δεν είναι κάτι σοβαρό στο γόνατο, κατά βάση μια υπερέκταση στο γόνατο. Θα ξανακάνει εξετάσεις στη Μαδρίτη. Πιστεύουμε πως δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, δεδομένου ότι στην αρχή σκεφτήκαμε πως θα τον χάναμε για έξι, οκτώ, δέκα μήνες. Θα ξέρουμε περισσότερα αύριο (13/9). Προτιμώ να είμαι αισιόδοξος για το συγκεκριμένο θέμα" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της "Βασίλισσας".

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακόμη στα "πιτς" τα δύο τεσσάρια της, τον Άντονι Ράντολφ (αχίλλειος) και τον Τρέι Τόμπκινς (γόνατο).

Ο Ρούντι Φερνάντεζ υποβασταζόμενος στον ημιτελικό του supercopa με την Τενερίφη μετά από τραυματισμό του
Ο Ρούντι Φερνάντεζ υποβασταζόμενος στον ημιτελικό του supercopa με την Τενερίφη
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ