LIGA ENDESA

Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια 70-75: Ήττα-σοκ πριν από τη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague

Ο Έντι Ταβάρες με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Έντι Ταβάρες με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Λίγες μέρες πριν από την διπλή αγωνιστική στη EuroLeague, η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα της με 75-70 από την Γκραν Κανάρια για τη Liga Endesa.

Απρόσμενη εντός έδρας με 75-70 υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης από την Γκραν Κανάρια για το πρωτάθλημα της Liga Endesa, λίγες μέρες πριν από την διπλή αγωνιστική της EuroLeague και τους αγώνες με Ζενίτ και Ούνιξ επί ρωσικού εδάφους.

Oι Μαδριλένοι είδαν το προβάδισμα έξι πόντων που είχαν από το πρώτο δεκάλεπτο να εξανεμίζεται και την Γκραν Κανάρια να αποκτά αυτοπεποίθηση βρίσκοντας σκορ με διάφορους τρόπους. Η δεύτερη περίοδος ανήκε ξεκάθαρα στους νησιώτες, οι οποίοι με το ίδιο ακριβώς σκορ περιόδου που είχε η Ρεάλ στο πρώτο δεκάλεπτο (14-21), πήγαν στα αποδυτήρια στην απόλυτη ισορροπία.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς ήταν ντέρμπι, με την Γκραν Κανάρια να πατάει γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο και να εκτοξεύει τη διαφορά στους 10 πόντους. Κάπου εκεί η Ρεάλ με δικό της σερί 10-0 έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στο σθένος και τις δυνάμεις και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό.

Πρώτος σκόρερ για τη "βασίλισσα" ήταν ο Ταβάρες με 18 πόντους ενώ για την Γκραν Κανάρια οι Πουστόβι και Ένις τέλειωσαν το ματς με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14, 35-35, 52-53, 70-75

ΡΕΑΛ (Λάσο): Ερτέλ 8 (1), Φερνάντεθ 5 (1), Αμπάλντε 12 (3), Ταβάρες 18 (5/9 δίποντα, 13 ριμπάουντ), Γιαμπουσέλε 10 (2), Κοζέρ, Νούνιεζ, Χάνγκα (3 ασίστ), Βούτσεβιτς 2, Αλοθέν 3 (1), Πουαριέ 6 (3/6 δίποντα), Τέιλορ 6 (1).

TAGS LIGA ENDESA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ