ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Γιαμπουσέλε για Ολυμπιακό

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε
Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε INTIME

Αμφίβολος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, θεωρείται ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε για το μεγάλο ματς στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό (25/01, 21.45, LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Στον "αέρα" βρίσκεται η συμμετοχή του Γκερσόν Γιαμπουσελέ ενόψει του σπουδαίου αγώνα της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρέαλ και Ολυμπιακό (25/1, 21.45, LIVE από το SPORT24). Ο θηριώδης φόργουορντ δεν συμμετείχε στην προπόνηση των Ισπανών την Τετάρτη (24/1), παραμονή της αναμέτρησης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Παρόλα αυτά, ο Τσους Ματέο δήλωσε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Γιαμπουσέλε στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι: "Έχει ένα μικρό πρόβλημα με το γόνατό του και ελπίζουμε να είναι απλώς μια υπερφόρτωση και τίποτα περισσότερο και αύριο να βασιστούμε σε αυτόν. Σήμερα δεν έχει προπονηθεί, αλλά ελπίζω ότι αύριο δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί, γιατί θα κάνουμε κάποιες δοκιμές. Ελπίζω να είναι μόνο κάποιες δοκιμές"

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο για ενάμιση μήνα, από το παιχνίδι με την Μονακό στα μέσα Νοεμβρίου και επέστρεψε στον αγώνα με την Αναντολού Εφές στις 5 Ιανουαρίου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ