ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του Τρέι Τόμπκινς

Ο Τρέι Τόμπκινς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τρέι Τόμπκινς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Τρέι Τόμπκινς έχει κλείσει οκτώ μήνες εκτός δράσης, παρόλ' αυτά παραμένει άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής στην καθημερινότητα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ο Τρέι Τόμπκινς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει -μια και καλή- τις ενοχλήσεις στο γόνατο, προφανώς δεν περίμενε πως για τους επόμενους οκτώ μήνες θα παρέμενε εκτός δράσης. Ο ψηλός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξαναπαίξει μετά το Game 5 των Playoffs της EuroLeague την περσινή σεζόν, γεγονός που επιτείνει τον προβληματισμό για την πορεία της αποθεραπείας του.

Όπως αναφέρθηκε στο Onda Madrid, ο Τρέι Τόμπκινς ήταν κοντά στην επάνοδο πριν από μερικές εβδομάδες, το (εγχειρισμένο) γόνατο πρήστηκε, με αποτέλεσμα όλα τα χρονοδιαγράμματα να πάνε αρκετά πίσω. Σε τέτοιο βαθμό που τη δεδομένη χρονική στιγμή, ουδείς γνωρίζει πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να μπει στο rotation του Πάμπλο Λάσο.

Αυτό το γεγονός φαίνεται μάλιστα πως έπαιξε ρόλο στην επιστροφή του Γκάμπριελ Ντεκ στο WiZink Center. Περίπου εννέα μήνες μετά τη φυγή του, με προορισμό τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο σκληροτράχηλος φόργουορντ μπορεί να προσφέρει τόσο στο "3" όσο και στο "4" και με δεδομένο πως ξέρει τα... κατατόπια είναι μια επιλογή μηδενικού ρίσκου για τη "Βασίλισσα".

Παρεμπιπτόντως, το συμβόλαιο του Τρέι Τόμπκινς με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι -ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ