EUROLEAGUE

Ρεάλ και Ζάλγκρις έχουν βάλει στο μάτι τον πρώτο σκόρερ του EuroCup

Ρεάλ και Ζάλγκρις έχουν βάλει στο μάτι τον πρώτο σκόρερ του EuroCup
@FIBA.BASKETBALL

Η Ζάλγκρις Κάουνας έχει κυκλώσει το όνομα του Ντεϊβίντας Σιρβίντις, όμως δεν παίζει χωρίς ανταγωνισμό για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του EuroCup.

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 24 χρόνια ζωής ο Ντεϊβίντας Σιρβίντις (2000, 2μ04) πραγματοποιήσε την πλέον παραγωγική σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 18.9 πόντους (61.4% δίποντα, 42.3% τρίποντο και 83.1% βολές), 4.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις σε 16 παιχνίδια του EuroCup, αποτελώντας, μάλιστα, τον πρώτο σκόρερ (σσ. σε μέσο όρο) της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι, ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague, με πρώτη και καλύτερη την Ζάλγκιρις, που θέλει να ενισχύσει το γηγενές της στοιχείο και να προσθέσει ένα επιθετικό όπλο στη φαρέτρα της, μιας και το συμβόλαιο του πληθωρικού Κίναν Έβανς ολοκληρώνεται και δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Κάουνας.

Ωστόσο, η Ζάλγκιρις δεν παίζει μόνη της για την υπογραφή του Σιρβίντις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του 15min, ο νεαρός περιφερειακός έχει κινήσει το ενδιαφέρον και της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα δει τους Ρούντι Φερνάντεθ, Φαμπιέν Κοζέρ να ολοκληρώνουν της θητείες τους στο κλαμπ, αλλά και τον Μάριο Χεζόνια να αποχωρεί επίσης από την Ισπανία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ