ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η απάντηση του Τσους Ματέο για τον Καμπάσο φανέρωσε τον πόθο του

Ο Φακούντο Καμπάσο κατά τη θητεία του στους Νάγκετς
Ο Φακούντο Καμπάσο κατά τη θητεία του στους Νάγκετς AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Τσους Ματέο δεν έκρυψε ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο στη Μαδρίτη θα 'ναι μάννα εξ ουρανού για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνήθως οι προπονητές αποφεύγουν να τοποθετούνται για παίκτες που δεν ανήκουν στο ρόστερ των ομάδων τους. Το θεωρούν αντιδεοντολογικό. Ο Τσους Ματέο δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για τον Φακούντο Καμπάσο.

Ναι μεν "αυτοί που έχουν σημασία στην παρούσα φάση είναι όσοι βρίσκονται στ' αποδυτήρια", όπως εξήγησε μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Τζιρόνα. Ταυτόχρονα όμως αποκρίθηκε ότι "αν έρθει, θα είναι φανταστικό".

"Μακάρι να υπάρξει χώρος γι' αυτόν. Αν υπάρξει, είναι ευπρόσδεκτος. Τον αγαπάμε πολύ και ξέρουμε τι μπορεί να δώσει", επισήμανε, επίσης, ο προπονητής των μερένγκες φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πόθο του για μια πιθανή επιστροφή του 31χρονου Αργεντίνου πόιντ γκαρντ (1.78) στη Μαδρίτη, ύστερα από δύο σεζόν στο Ντένβερ και 144 παιχνίδια με τους Νάγκετς στο NBA.

Από το καλοκαίρι ο Καμπάσο είναι free agent κι ο Τσους Ματέο θα έτριβε τα χέρια του, αν μπορούσε να τον έχει στο υπόλοιπο της σεζόν, βλέποντας την ομάδα του να υποπίπτει σε 17 λάθη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της Liga Endesa. Πολλά, αν μη τι άλλο. Η πραγματοποίηση της ευχής του ίσως να μην απέχει πολύ, με δεδομένο ότι ο έμπειρος πλέι μέικερ δεν βρίσκει αυτό που θέλει στις ΗΠΑ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ