ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Χεζόνια: Ισπανικό ΜΜΕ μπλέκει τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναφέρει χάσμα στις διαπραγματεύσεις με τους Μαδριλένους

Ρεάλ - Χεζόνια: Ισπανικό ΜΜΕ μπλέκει τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναφέρει χάσμα στις διαπραγματεύσεις με τους Μαδριλένους
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τον Μάριο Χεζόνια για νέο συμβόλαιο έχουν παγώσει λόγω οικονομικής απόστασης των δύο πλευρών, ενώ στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο έρωτας του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι γνωστός και αυτό φάνηκε για πολλοστή φορά στον αγώνα των "πράσινων" με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ πριν από μερικές ημέρες. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με ένα πάγωμα στις διαπραγματεύσεις του Κροάτη με τους Μαδριλένους για νέο συμβόλαιο έφτανε για να συνδεθεί το όνομά του με το "τριφύλλι".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "encestando", στην πρώτη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Χεζόνια διαπιστώθηκε μεγάλο οικονομικό χάσμα, με αποτέλεσμα πλέον να είναι όλα ανοιχτά. Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κροάτη σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος, αφού οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν και στο παρελθόν.

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία του Χεζόνια με την Ρεάλ, το όνομα του Παναθηναϊκού AKTOR θα συνδεθεί ξανά με τον Κροάτη, αφού είναι γνωστή η σχέση αγάπης των δύο πλευρών.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ