ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ανακοίνωσε τον Χεζόνια για δύο χρόνια

Ο Μάριο Χεζόνια
Ο Μάριο Χεζόνια PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Μάριο Χεζόνια με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Το τυπικό μέρος μιας συμφωνίας η οποία είχε αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό καιρό ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/07) αφού η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια.

Ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ(2.03) έμεινε ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν πριν από λίγες ημέρες και η συμφωνία του με τους Μαδριλένους θα τον κρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Έτσι, ο Μάριο Χεζόνια θα επιστρέψει στη Ισπανία μετά από επτά χρόνια αφού την τριετία 2012-15 φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια ακολούθησε το πέρασμά του από το NBA (κατά σειρά Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς και Πόρτλαντ Μπλέιζερς), στο δεύτερο μισό της περιόδου 2020-21 ήρθε στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό, ενώ πέρσι ανήκε στην Ούνικς.

Με τη φανέλα της ομάδας του Καζάν μέτρησε πέρσι στη EuroLeague σε 25 ματς 14,2 πόντους, με 6,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά παιχνίδι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ