ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη στο Show Must Go On: "Από την ημέρα που υπέγραψε στο Περιστέρι, έχασε τον ύπνο του"

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς
Ο Αλέξανδρος Τρίγκας και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς 24MEDIA

Υποστηρικτής του Βασίλη Σπανούλη, όποιος κι αν είναι απέναντί του, δήλωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που εξήγησε στο Show Must Go On και τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Αλέξανδρο Τρίγκα γιατί αποδέχθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά από την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, όταν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο ατζέντης του προπονητή πλέον Βασίλη Σπανούλη, μπήκε στην αγκαλιά του Show Must Go On με τον Αλέξανδρο Τρίγκα στο κλειστό του Περιστερίου και τον Παντελή Διαμαντόπουλο στο studio.

Ο Σέρβος παραδέχθηκε πως θα υποστηρίζει τον Kill Bill όποιος κι αν είναι αντίπαλός του, ακόμη κι αν πρόκειται για πελάτη του, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι ως προπονητής θα είναι ακόμη πιο σκληρός με τους γύρω του απ' όσο ήταν ως παίκτης. Ο Ραζνάτοβιτς μίλησε και για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, λέγοντας πως ο 52χρονος Μαυροβούνιος χρειαζόταν νέες προκλήσεις και νέα κίνητρα μετά από μία διετία στον Ερυθρό Αστέρα στην οποία πήρε τα πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο Show Must Go On:

"Σε 27 χρόνια τα έχω δει όλα, όμως σήμερα ήταν μια έκπληξη γιατί σε τρεις ώρες υπέγραψαν δύο προπονητές μου στην ίδια ημέρα. Είναι μια σπέσιαλ ημέρα για εμένα. Μιλούσαμε πολύ από την ημέρα που τελείωσε την καριέρα του για το επόμενο βήμα, τον πείσαμε να βρεθεί στο ANGT για να δει πως είναι. Από το πρώτο τουρνουά ήταν ξεκάθαρο ότι θα γίνει σπουδαίος coach.

Το Περιστέρι πιστεύω ότι είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει, θα χτίσει την καριέρα του και ως προπονητής σε μια ομάδα φιλόδοξη, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι δύσκολο να προβλέψεις το μέλλον, όμως οι απαιτήσεις μου είναι πολύ υψηλές. Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θα είναι πιο σκληρός ως προπονητής απ' ότι ήταν ως παίκτης.

Από την ημέρα που ανέλαβε το Περιστέρι έχει χάσει τον ύπνο του, δεν κοιμάται. Στις 3 τα ξημερώματα βλέπει παίκτες, μιλάει μαζί μου και με την ομάδα για να φτιάξει το ρόστερ, έρχεται πρώτος στην προπόνηση. Θα περάσουν δύσκολα οι παίκτες του, αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Το πρωτάθλημα στη Σερβία τελείωσε πριν από μία εβδομάδα και οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν μετά. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν καλή, υπάρχει φιλοδοξία, θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν το σπίτι του, κέρδισε τα πάντα εκεί την προηγούμενη διετία, όμως χρειαζόταν νέες προκλήσεις και νέο κίνητρο για να δείξει τι μπορεί να κάνει σε μια άλλη χώρα, με τόσες επιτυχίες στη EuroLeague. Ήταν μια λογική απόφαση.

Πάντα θα υποστηρίζω τον Σπανούλη, όποιος κι αν είναι απέναντί του κι ας μην αρέσει σε κάποιους αυτό που λέω αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ δεμένοι, γι' αυτό στο νέο πρωτάθλημα θα φοράω κίτρινα για χάρη του".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN THE SHOW MUST GO ON LIVE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ