EUROLEAGUE

Ράτζα: "Προτιμώ να δω Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, παρά κάποιο παιχνίδι του NBA"

EUROLEAGUE 2023-2024 / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ
EUROLEAGUE 2023-2024 / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνο Ράτζα παραδέχτηκε ότι προτιμά να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ή ένα classico Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, παρά κάποιο παιχνίδι του NBA, σε συνέντευξή του στη Mundo Deportivo.

Ο Ντίνο Ράτζα ταξίδεψε στη Βαλένθια για να παρευρεθεί στους ευρωπαϊκούς τελικούς του NBA Jr., ως πρεσβευτής του κορυφαίου πρωταθλήματος. Ο εμβληματικός πρώην καλαθοσφαιριστής τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού μίλησε στη Mundo Deportivo και παραδέχτηκε ότι προτιμά να παρακολουθεί ένα ντέρμπι αιωνίων, παρά κάποιο παιχνίδι του NBA.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντίνο Ράτζα:

Για το ποια παιχνίδια προτιμά να παρακολουθεί: "Προτιμώ να δω ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ή ένα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, παρά ένα παιχνίδι του NBA. Είναι πιο ενδιαφέροντα αυτά τα ματς, βλέπουμε περισσότερη άμυνα. Μού φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρό να παρακολουθώ την EuroLeague.

Στο ΝΒΑ πλέον δεν παίζουν άμυνα, υπάρχουν πάρα πολλοί πόντοι, παιχνίδια με 150 πόντους για κάθε ομάδα. Είναι περισσότερο All-Star παιχνίδια και όχι τόσο ματς πρωταθλήματος. Στα playoffs είναι κάπως καλύτερα, αλλά προτιμώ να βλέπω την EuroLeague".

Για τις πιο δυνατές ομάδες στη φετινή EuroLeague: "Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή, η Μονακό έχει και εκείνη πολύ καλή ομάδα, όπως και η Φενέρμπαχτσε. Η Μπαρτσελόνα είναι, επίσης, μεγάλη ομάδα και όλα μπορούν να συμβούν στο τέλος" .

Για το αν θα υπάρξει τόσο δυνατή ομάδα όσο η Γιουγκοπλάστικα που αγωνιζόταν εκείνος: "Οι καιροί αλλάζουν και εμφανίζονται νέες ομάδες. Για παράδειγμα, τώρα έχουμε τη Ρεάλ που παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, που έχει μια πολύ καλή δεκαετία και μπορεί να κατακτήσει ξανά την EuroLeague".

Για τους αγαπημένους του NBAers: "Ο Ντόντσιτς και ο Γιόκιτς σκέφτονται δύο βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους. Δεν έχουν τη σωματική διάπλαση των Αμερικανών, αλλά έχουν ένα μυαλό που σκέφτεται διαφορετικά. Άλλαξαν το παιχνίδι και μού αρέσει πολύ να τους παρακολουθώ".

TAGS EUROLEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ