ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ράτσα: "Το παιχνίδι θα είναι γιορτή"

Ράτσα: "Το παιχνίδι θα είναι γιορτή"
Ράτσα

Ως γιορτή αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Ολυμπιάδα, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Ράτσα

Ούτως ή άλλως, η διαφορά δυναμικότητας και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ράτσα, ο οποίος εμφανίστηκε... "προσεγειωμένος".
" Ξέρουμε ποια ομάδα θα βρούμε στο δρόμο μας, τον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που πέρασε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση, κύρια στο κομμάτι της άμυνας".

"Για μας και το παιχνίδι αυτό θα είναι γιορτή, ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε μπροστά σε πολύ κόσμο που θα έλθει κύρια για να δει τον αντίπαλό μας και πρέπει πάλι να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο καλύτερα μπορούμε".

" <εμ> Οι δυνατότητες των δυο ομάδων και οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί, όμως εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να προχωρήσουμε ανάλογα μέχρι το τέλος, για το καλό της ομάδας αλλά και των ίδιων των αθλητών ".

Για το παιχνίδι, μίλησε και ο Νίκος Πέττας, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος ενώ εμείς μετά την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο παίζουμε ελεύθερο μπάσκετ και ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι χωρίς άγχος και σκοπιμότητα. Έτσι θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ