ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ράτσα: "Διαφορετικός ο στόχος μας"

Ράτσα: "Διαφορετικός ο στόχος μας"
Ράτσα

Οι Μπράουν, Τζέφερσον, Νέσοβιτς και Τζόροβιτς έλυσαν τη συνεργασία τους με τους "πορτοκαλί"

H ανακοίνωση των "πορτοκαλί" αναφέρει τα εξής: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Μπράουν, Νέσοβιτς, Τζέφερσον και Τζόροβιτς. Κατόπιν απόφασης που πάρθηκε από τη διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τήμ, η ομάδα μας θα πορευτεί στις επόμενες επτά αγωνιστικές μόνο με τους Έλληνες αθλητές και με κύριο στόχο να αποκομίσουν εμπειρίες και αγωνιστική ετοιμότητα όσοι θα αποτελέσουν τον κορμό για την επόμενη χρονιά".
Ράτσα: "Διαφορετικός ο στόχος μας"

Ο Ντράγκαν Ράτσα μιλώντας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: " Ο στόχος μας πλέον είναι διαφορετικός για τη συνέχεια. Θέλουμε να μπούν οι νεαροί αθλητές στην ομάδα και ο πρώτος στόχος μας δε θα είναι το αποτέλεσμα αλλά κυρίως να αποδείξουν τις δυνατότητες τους για να βοηθήσουν μελλοντικά.

Δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και εξαρτάται και από τους ίδιους η διάθεση που θα δείξουν μέσα από τις ευκαιρίες που θα πάρουν. Ο ΠΑΟΚ είναι ο επόμενος αντίπαλος μας και πάμε εκεί να παίξουμε με βάση αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Δε σημαίνει ότι επειδή έγιναν αυτές οι αλλαγές δεν μας ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας ή ότι θα παίξουμε κακό μπάσκετ".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ