ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ράπτης: "Όλη τη χρονιά έπαιρνα το τρένο, με μοναδική εξαίρεση τη μέρα της σύγκρουσης"

Ράπτης: "Όλη τη χρονιά έπαιρνα το τρένο, με μοναδική εξαίρεση τη μέρα της σύγκρουσης"
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Ράπτης των Τρικάλων μίλησε το web radio της ΕΟΚ, εξηγώντας πως κατά τύχη δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Ο Αλέξης Ράπτης αγωνίζεται στα Τρίκαλα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετακινούμενος καθημερινά από την Κατερίνη προκειμένου να κάνει την προπόνησή του και να παίζει στους αγώνες.

Στο σύνολο της φετινής σεζόν, ο έμπειρος φόργουορντ επιβιβαζόταν καθημερινά στο τρένο που διαλύθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου μετά από τη μετωπική σύγκρουση με άλλο, εμπορικό τρένο. Μιλώντας μάλιστα στο web radio της ΕΟΚ, ο Αλέξης Ράπτης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η μέρα που έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ήταν η πρώτη που δεν πήρε το συγκεκριμένο τρένο.

"Όπως γνωρίζουν οι συμπαίκτες και οι κοντινοί μου άνθρωποι, επέλεξα φέτος τα Τρίκαλα για να μπορώ να είμαι κάθε βράδυ στο σπίτι μου. Η συγκοινωνία που κάνω καθημερινά είναι να παίρνω το τρένο απ’ την Κατερίνη στη Λάρισα και από εκεί με δύο συμπαίκτες μου με τ' αυτοκίνητο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και το βράδυ να με επιστρέφουν στη Λάρισα και να παίρνω πάλι το τρένο. Από την 1η Σεπτέμβρη παίρνω το συγκεκριμένο τρένο που έγινε το δυστύχημα. Την Τρίτη που μάς πέρασε ήταν η πρώτη φορά που δεν το πήρα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο και πήγα με το αυτοκίνητο. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ, έκανα 1.5 μέρα να κοιμηθώ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξαναπάρει το τρένο, απάντησε: "Με το χέρι στην καρδιά…; Ναι, θα το ξαναπάρω".

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ