Ραψωδία Μίτσελ και νίκη των Τζαζ

Με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να σταματάει στους 46 πόντους, οι Τζαζ νίκησαν με 118-108 τους Νάγκετς, σε ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα playoffs.
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν είχε σκοπό να αφήσει τους Τζαζ να ηττηθούν από τους Νάγκετς. Έκανε λοιπόν ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το εξασφαλίσει αυτό, οδηγώντας την Γιούτα στη νίκη με 118-108.
Σε ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα playoffs, που πάντως κρίθηκε αρκετά λεπτά πριν το τέλος, ο δευτεροετής γκαρντ ήταν απολαυστικός, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην 50η φετινή της νίκη.
Ο Μίτσελ δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 46 πόντους (ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του) και 7 ριμπάουντ.
Από κοντά τον ακολούθησε ο Ρούντι Γκομπέρ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Ντέρικ Φέιβορς να προσθέτει 16 πόντους.
Για τους Νάγκετς, ο Μαλίκ Μπίσλεϊ είχε 25 πόντους και οι Μόντε Μόρις και Τζαμάλ Μάρεϊ από 22 πόντους.
ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ: Φέιβορς 16, Ο’Νιλ 8, Ίνγκλες 10 (13 ασίστ), Γκομπέρ 20 (10 ριμπάουντ), Μίτσελ 46, Κράουντερ 7, Καβανό, Σεφολόσα 2, Νιάνγκ 7, Ούντο, Άλεν 2, Μίτρου-Λονγκ
ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ: Μίλσαπ 5, Γιόκιτς 2, Μάρεϊ 22, Μπάρτον Χάρις 15, Ερνανγκόμεζ, Βάντερμπιλτ 4, Πλάμλι 10 (8 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Κρεγκ 3, Μόρις 22, Μπίσλεϊ 25
Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ
AP Photo/David Zalubowski