ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Συζητήσαμε για τον Μπέικον και αποφασίσαμε να τον πάρουμε, ελπίζουμε να μας βοηθήσει"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μπέικον από το τριφύλλι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με 83-80 στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς με τους Γάλλους, όπως και αυτό με τη Ρεάλ, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μπέικον από το τριφύλλι που έγινε γνωστή λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

"Στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε τόσο καλά σε άμυνα και επίθεση κάναμε πολλλά λάθη μετά αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε. Κάποιες λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι, κάποια χαμένα σουτ και έτσι η Μονακό κέρδισε. Η εικόνα μας ήταν διαφορετική απ' αυτή του Βερολίνου. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε".

Χάσατε τόσο το ματς με την Ρεάλ όσο και σήμερα στις λεπτομέρειες, τι πρέπει να αλλάξει;

"Έχουμε δώσει τρία παιχνίδια που ήταν αρκετά κλειστά. Στο ένα κερδίσαμε στα άλλα δύο όχι. Κόντρα στη Ρεάλ, σήμερα αλλά και στο Βελιγράδι. Ελπίζω να αλλάξει αυτό στα επόμενα παιχνίδια. Μιλήσαμε πολύ αυτές τις ημέρες για την κατάστασή μας και αποφασίσαμε να πάρουμε τον Ντουέιν Μπέικον. Ελπίζω πως θα μας βοηθήσει..

Επίσης ελπίζω ο Ουόλτερς που θα μπει αύριο στις προπονήσεις να είναι έτοιμος την Κυριακή να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής γιατί είμαστε ένα μήνα με ένα πόιντ γκαρντ και η συμβολή του θα είναι σημαντική στο παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ