ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Πρέπει να δούμε τι παίκτες έχει η αγορά, θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με το Περιστέρι bwin αλλά και για τις ανακατατάξεις που θα γίνουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς το βράδυ του Σαββάτου (7/1).

Πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς και σε αυτή την τέταρτη περίοδο του αγώνα με το Περιστέρι bwin στάθηκε και στη συνέντευξη Τύπου πριν παραδεχθεί ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αλλαγές για τις οποίες οι αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

"Το ματς ήταν τα πρώτα 30 και τα τελευταία δέκα λεπτά. Στα πρώτα 30 παίξαμε καλά, αμυντικά και επιθετικά, χτίσαμε μία μεγάλη διαφορά. Στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στο 30' σκεφτόμουν να κάνω ροτέισον, σκεφτόμουν τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, όμως όλα ήρθαν ανάποδα στην τέταρτη περίοδο.

Στην τελευταία περίοδο κάναμε εννέα λάθη από τα 25 στον αγώνα. Πολλοί παίκτες έπαιξαν περισσότερα λεπτά απ' όσα θα έπρεπε, όμως η κατάσταση το απαίτησε. Έπρεπε να παίξουμε και με τους δύο πόιντ γκαρντ. Ο Γουόλτερς ήταν κουρασμένος στο φινάλε, έγιναν λάθη κυρίως στην οργάνωση της επίθεσης. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, να δούμε τι προσφέρει η αγορά και να το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι κάτι που έχουμε ήδη συζητήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ