ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Ομαδική άμυνα με Μακάμπι, θα παίξει με Κολοσσό ο Μπέικον"

Ράντονιτς: "Ομαδική άμυνα με Μακάμπι, θα παίξει με Κολοσσό ο Μπέικον"
ΙΝΤΙΜΕ

Άμυνα και ενέργεια θα κρίνουν το ματς του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να δηλώνει ότι ο Ντουέιν Μπέικον θα παίξει την Κυριακή (30/10) στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Να δει τον Παναθηναϊκό να τα δίνει όλα, με ομαδική άμυνα απέναντι στη Μακάμπι, θέλει ο Ντέγιαν Ράντονιτς εν όψει του αυριανού (26/10 στις 21:05, Novasports Prime και Matchcenter SPORT24) αγώνα στο Γιαντ Ελιάου του Τελ Αβίβ. Ο Μαυροβούνιος προπονητής εξήγησε, επίσης, ότι ο Ντουέιν Μπέικον θα κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα την Κυριακή (30/10 στις 15:45), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

"Η Μακάμπι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν. Προέρχεται από τρεις νίκες στο γήπεδό της και έχει τη στήριξη των οπαδών της. Θα είναι ένα απαιτητικό ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να σταθούμε με την ίδια ενέργεια που θα παίξουν. Φυσικά να είμαστε καλοί στους αιφνιδιασμούς και την προσπάθεια που θα κάνουν για να τρέξουν το γήπεδο. Ο Χόλινς δεν είναι μόνος του. Έχουν πολύ καλά γκαρντ. Όπως και να έχει πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ντουέιν Μπέικον θα παίξει με τον Κολοσσό την Κυριακή και ευελπιστώ να είναι στην προπόνησή μας μετά το ματς με τη Μακάμπι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ