ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά γι αυτή τη νίκη"

Ράντονιτς: "Όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά γι αυτή τη νίκη"
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς απένειμε τα εύσημα στο σύνολο των παικτών του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί της Μακάμπι και τόνισε πως σε αυτή τη διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος.

Ο Παναθηναϊκός άντεξε την αντεπίθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τέλος, πήρε τη νίκη και χαμογέλασε ξανά μετά από πολύ καιρό. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικός αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στη διαβολοβδομάδα, αλλά και στο γεγονός πως ελπίζει να δει σύντομα διαφορετική εικόνα από τον Μάριους Γκριγκόνις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μεγάλη νίκη. Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ήταν μεγάλη μάχη για σαράντα λεπτά, στο τέλος κερδίσαμε. Αν δείτε την στατιστική, μπορούμε να μιλήσουμε για πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε ομάδες σαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τόσους πολλούς καλούς παίκτες, τόσο στους ψηλούς όσο και στους κοντούς. Στο τέλος κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με τον Άρη, σε δύο μέρες.

Όπως είπα μετά από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, η εικόνα που είχαμε ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Δυστυχώς χάσαμε. Ήταν δύσκολο να ξαναβγούμε στο γήπεδο με την ίδια ενέργεια, αλλά τα καταφέραμε. Η Μακάμπι είναι σπουδαία ομάδα. Μετά από αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι πως όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά για να έρθει αυτή η νίκη".

Για τον Μάριους Γκριγκόνις: "Γι αυτό το παιχνίδι, είχαμε το πλάνο μας και το ακολουθήσαμε. Αν με ρωτάτε για όλη τη σεζόν, εύχομαι να βελτιωθεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ