ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Μεγάλη νίκη, είναι καλύτερα ο Γκριγκόνις"

Ράντονιτς: "Μεγάλη νίκη, είναι καλύτερα ο Γκριγκόνις"
EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λιθουανία απέναντι στη Ζαλγκίρις, μιας και οι πράσινοι είχαν μόλις ένα διπλό στην EuroLeague πριν από αυτό το ματς.

Την τρίτη σερί του νίκη στην EuroLeague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να σπάσει την έδρα της Ζάλγκιρις για πρώτη φορά φέτος, πριν από το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Basket League (05/12, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό και στις δύο πλευρές. Στο δεύτερο μέρος η Ζάλγκιρις πήρε το μομέντουμ, ωστόσο, στα τελευταία λεπτά η άμυνα και η επίθεσή μας ήταν αρκετά καλή. Είναι μια μεγάλη νίκη", είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες και χωρίς να αναφερθεί στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αναφορικά με την κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση: "Είναι πολύ πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θα δούμε πότε μπορεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ