ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Δεν ζήτησα φάουλ στην τελευταία φάση"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε ότι ήταν συνειδητή απόφαση να μην κάνει φάουλ ο Παναθηναϊκός στην τελευταία φάση του ματς με τη Βαλένθια, ενώ τόνισε πως ο Αρτούρας Γκουντάιτις θα κάνει μαγνητική.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε πως ήταν δική του απόφαση ο Παναθηναϊκός να μην κάνει φάουλ, αλλά να παίξει άμυνα στην τελευταία φάση του αγώνα με τη Βαλένθια, εκεί όπου ο Κρις Τζόουνς σκόραρε από την περιφέρεια στην εκπνοή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ακόμα ο Μαυρβούνιος τεχνικός τόνισε ότι ο Αρτούρας Γκουντάιτις θα κάνει μαγνητική για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο δάχτυλο λίγο πριν το τέλος του ματς.

το πρώτο ημίχρονο η επίθεσή μας ήταν καλή, στο τρίτο δεκάλεπτο όμως είχαμε προβλήματα στην άμυνα και δεχτήκαμε 27 πόνους. Κάναμε λάθη, η αυτοσυγκέντρωσή μας δεν ήταν καλή. Χάσαμε δύο βολές στο τελευταίο ένα λεπτό, εκείνοι έβαλαν το τρίποντο και κέρδισαν, οπότε συγχαρητήρια σε αυτούς", σχολίασε αρχικά.

Για το τι ζήτησε από τους παίκτες του στην τελευταία φάση: "Τους είπα να παίξουν άμυνα. Αλλάξαμε στο σκριν και έγινε αυτό. Δεν ζήτησα φάουλ. Πάντα γίνεται αυτή η συζήτηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Πάρις Λι έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά. Ο Ντουέιν Μπέικον δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Η απόφασή μου ήταν να παίξουμε έτσι. Δυστυχώς έβαλαν το σουτ. Πίστευα ότι στο switch θα λειτουργήσει αυτό το σχήμα. Ο Γουίλιαμς είναι πολύ καλύτερος από τον Γκουντάιτις σε μια τέτοια φάση ως 5 ας πούμε".

Για το αν έχει καταλήξει στο ποιοι παίκτες θα πάνε στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ: "Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να πω κάτι. Ο Ουόλτερς είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Ο Πονίτκα δεν έχει παίξει στο 5-5 στις τελευταίες εμφανίσεις. Να δούμε την κατάσταση με τον Γκουντάιτις, γιατί θα κάνει μαγνητική".

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον Άντριου Άντριους: "Δεν έχω κάποιο νέο".

Για το αν ήταν η πιο δύσκολη φετινή ήττα από συναισθηματικής απόψεως: "'Οχι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ