ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς ποιοι παίκτες θα πάνε στην Εθνική"

Ράντονιτς: "Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς ποιοι παίκτες θα πάνε στην Εθνική"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Μετά από την πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ, αυτή επί της Μπασκόνια, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την εικόνα του Παναθηναϊκού και εξήγησε τι ισχύει με τους διεθνείς που θα ενισχύσουν την Ελλάδα κόντρα στο Βέλγιο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός από τα μισά της τρίτης περιόδου κι έπειτα, δεν έδωσε δικαιώματα στην Μπασκόνια και πήρε την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη στην EuroLeague. Όλα όσα συνέβησαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου δεν θα μπορούσαν παρά να αφήσουν απολύτως ικανοποιημένο τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο προπονητής του τριφυλλιού εξήγησε τι λειτούργησε διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπασκόνια, ενώ ανέφερε πως τις προσεχείς ώρες θα παρθεί οριστική απόφαση για τους διεθνείς που θα ενισχύσουν την Εθνική Ανδρών στον κρίσιμο αγώνα με το Βέλγιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και την νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι αυτό που κάναμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη. Χάσαμε τρία κλειστά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ πριν από αυτό. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε έναν άλλο εαυτό. Πολύ σημαντικό γι αυτό ήταν το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε όλοι μαζί, ήταν αυτό που χρειαζόταν για να παίξουμε καλά. Μετά από το δεύτερο δεκάλεπτο περιορίσαμε τα λάθη. Ήταν σαφές πως στην αρχή ήμασταν νευρικοί, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν σπουδαίο επιθετικά. Θα έλεγα πως κάναμε το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι μας, ως τώρα. Επίσης θα ήθελα να πω αυτή είναι μια νίκη αφιερωμένη στον Μιχάλη Τουρνάκη".

Για τους διεθνείς που θα ενισχύσουν την Εθνική: "Θα πάνε, φυσικά στην Εθνική. Θα συμμετέχουν. Δεν ξέρω ακριβώς τώρα, αλλά πόσοι, αλλά δεδομένα θα πάνε κάποιοι παίκτες στην Εθνική".

Για το κλειδί προκειμένου οι παίκτες να έχουν την αυτοπεποίθηση που παρουσίασαν απέναντι στην Μπασκόνια: "Το σημαντικό είναι πως ήμασταν όλοι μαζί και δουλέψαμε παρέα. Ίσως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που παίξαμε έτσι απόψε. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κάπως νευρικοί, χάσαμε ελεύθερα σουτ και βολές. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό. Στο τέλος αυτό που έμεινε ήταν πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Για τον Νέιτ Γουόλτερς: "Μίλησα πολύ για τον Νέιτ Γουόλτερς τους τελευταίους δύο μήνες. Έχασε σχεδόν ένα μήνα, στην αρχή της σεζόν. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί για το πώς θα τον βάζαμε στο παιχνίδι. Την περασμένη βδομάδα είχε πάλι κάποιο μικρό πρόβλημα, έχασε κάποιες προπονήσεις. Ελπίζω πως θα είναι έτοιμος για τις προπονήσεις, πρώτα απ' όλα. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά όχι στον απόλυτο βαθμό σε επίπεδο αθλητικής ετοιμότητας".

Για το γεγονός πως η καλή άμυνα μπορεί να βοηθήσει στην ψυχολογία: "Αν αναλύαμε αυτό το παιχνίδι, θα ήταν διαφορετικό να μιλάμε για την άμυνα σε σχέση με άλλους αγώνες. Κρατήσαμε την Μπασκόνια χαμηλότερα από τον μέσο όρο της, αλλά η διαφορά ήταν η επίθεσή μας. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να είμαστε αυτοί που θέλουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ