EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Χάσαμε τον έλεγχο στη δεύτερη περίοδο"

Ράντονιτς: "Χάσαμε τον έλεγχο στη δεύτερη περίοδο"
INTIME SPORTS

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως η κακή δεύτερη περίοδος έκανε όλη τη ζημιά στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μία ήττα στην EuroLeague με την άμυνα να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα για πολλοστή φορά φέτος. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε σε όσα (δεν) έγιναν στη δεύτερη περίοδο, χρονικό σημείο κατά το οποίο η Μπασκόνια έφερε τα πάνω κάτω κι έβαλε τις βάσεις της επικράτησής της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Το παιχνίδι ήταν καλό στην αρχή, αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε τόσα λάθη σε άμυνα και επίθεση, χάσαμε τον έλεγχο. Η Μπασκόνια απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα, έχοντας επίσης 92% στα δίποντα. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αν δει κανείς τα στατιστικά, χάσαμε μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά αυτό αρκούσε για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Παίξαμε με μικρό rotation απόψε. Υπογράψαμε δύο νέους παίκτες, ελπίζω πως επίσης τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια παιδιά που είναι τραυματίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε αγώνα. Θα πάμε βήμα - βήμα από εδώ και πέρα".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ