ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Από το βράδυ θα σκεφτούμε το Final Eight"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς EUROKINISSI

Λιτός ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Κρητης, δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα εστιάσει αρχικά στον σημερινό (13/2) αγώνα με τον Προμηθέα και από το βράδυ θα σκεφτεί τον Κολοσσό.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε μετρημένα πράγματα στην συνέντευξη Τύπου για το Final Eight της Κρήτης (16-19/2). Ο λόγος; Η σημερινή (13/2) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα (19:15 ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων αρχικά είναι στους Πατρινούς και κατόπιν οι "πράσινοι" θα κοιτάξουν και την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε:

"Η προσέγγιση μας είναι ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Έχουμε αγώνα σήμερα (13/2) με τον Προμηθέα και εκεί θα ρίξουμε την προσοχή μας. Μετά θα συζητήσουμε για τον Κολοσσό και ό,τι είναι σημαντικό να κάνουμε για τον αγώνα του Κύπέλλου".

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από την πλευρά του δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι για αυτό τον θεσμό και μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διεκδικεί και να κερδίζει τους τίτλους, ασχέτως για το πώς πάει η σεζόν. Όπως και να είναι η δική μας εικόνα, θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Ξεκινάμε με πρώτο αντίπαλο τον Κολοσσό και στην συνέχεια θα κοιτάξουμε και τα επόμενα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, να απολαύσει ο κόσμος το θέαμα και ας κερδίσει ο καλύτερος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ